Canglory technology (China)  LTD

Procesní zpracování výroby injekční formy II

Čas vydání: 2022-02-26 14:42:21    Hity: 55

3. Mold výrobu

 

1. Program, odstraňte elektrody

 

Po konstrukci forem je dokončen, je třeba sestavit CNC programu v závislostina podmínkách zpracování každé složky a zda se má odstranit zpracování elektrody EDM.

 

 

 

2. Machining

 

opracování formy zahrnuje CNC obrábění, EDM obrábění, řezání drátem obrábění, vrtání hlubokých otvorů, a tak dále. Po základní formy a materiály jsou uspořádány, je forma jen ve ocelového materiálu surovém stavu zpracovánínebo pouze. Tentokrát at, řada mechanického zpracování musí být provedena podlenávrhu záměru formy, aby různé části.

 

 

 

CNC obrábění,numerickou, že je , CNC obráběcí centrum, jeho požadavky zahrnují různé obráběcí postupy, výběrnástrojů, obrábění parametry a tak dále. EDM obrábění je elektrický výboj obrábění, což je obráběcí proces, který používá elektrický výboj korozi materiáluna požadované velikosti, takže pouze vodivé materiály mohou být obrobeny. elektrody použité jsou obecně měď a grafit.

 

 

 

 

 

CNC obrábění

 

 

 

3. Fitter montáž

 

 

 

montér hraje velmi důležitou role v procesu tvorby plísní a pracovní potřeby projít celý proces výroby formy. Fitter práce, fit forma montáž, soustružení, frézování, broušení a vrtání jsou všichni zdatní.

 

 

 

4. Mold ukládání a leštění

 

 

 

Mold ukládání a leštění jsou zpracování formovacích dílůnástrojových materiálů, jako je skelný papír, olej kamene a diamantové pasty po forma je zpracován CNC, EDM a montér, a předtím,než je forma sestavena.

 

 2a2e43dcb91a4f58af6b7803522ec77b_2.jpg 

 

Fourth , kontrola a plísně plísně test

 

 

 

1. Mold kontrola

 

proces pokusů plísní a montáž je vlastně kontrola formy proces. V montážní fit forma, můžete zkontrolovat, zda se červená pilulka jena svém místě, zda prstence je hladký, a zda se střetává formy.

 

 

 

2. Trial

 

Po forma se vyrábí tak, aby pro kontrolu stavu formy a zda struktury plastové části je dobrá, to je třeba jítna vstřikovacím stroji pro testování formy. Through test formy, můžete pochopit situaci formy v procesu výroby piva a zda struktura plastového dílu je dobrá.

 

5. Modification a modifikace

 

Po forma se testuje, odpovídající změnám podle zkušebních podmínek. V Kromě toho po strojvůdce potvrdí plastových dílů, konstrukce plastových dílů by také měla být odpovídajícím způsobem změněna. Since forma byla podána, všechny změny jsou více znepokojující, aněkdy dokonce těžšínež přepracováním, anejlepší způsob, jak změny je třebanalézt v závislostina konkrétní situaci.

 

 

 

Pro konstrukční řešení, strukturální změna musí pokusit se pochopit situaci formy, zda je voda,náprstek, a jak změnitnejsnáze, atd., lze provést příslušné změny v případě kombinování relevantní informace, a pokud je tonutné konzultovat s kolegy z týmu formy. .

 

 

 

Processing z chladícího systému:

 

 

 

Pro zpracování chladicího systému (vrtání a transport vody), produkt obecně vyžaduje, aby přeprava voda z předních potřeb forem, které mají být zpracovány při odeslání první modifikace forma dat, a zadní potřeby formy vodní dopravy, které mají být zpracovány po vydání druhá modifikace formy dat. Whether ohleduna to má velký vlivna výrobu piva, jakonapříklad při výrobě PC materiál piva (v případě horkého produkce ropy piva), zkuste ji otevřít před prvním testem formy.

 

 

 

Therefore, různé situace by mělo být zváženo v konstrukční výkres fázi, a pracovní zátěž modifikace formy by měl být snížen, jak je to jen možné, aby se otvor vodní dopravy může pracovatnormálně, a velikost piva může být určena conejdříve.

 

 

 

 

 

 

 

Six, údržba forma

 

 

 

protože formy práce za vysoké teploty a vysokého tlaku, a že je v kontaktu se vzduchem po dlouhou dobu, to je velmi snadné vyrobit rzi, takže jenutné, aby dobře udržet formu, a jenutné uplatnit proti-rust olej a máslo, pokudnení pivo.

 

V Kromě toho, vzhledem k určité životnosti formy oceli anepřiměřenounávrhu konstrukce formy,některé ostré a tenkých ocelových konstrukcínebo bubínku válce může prasknout a přestávka, a musí být udržovány trvale opravena v pozdější údržbu.


Předchozí: Injekční formy výrobní proces...

další: No